Koffie op het werk


Niks is zo goed, als de dag beginnen met een goed bakkie koffie. Naast goede koffie, is ook de machine van groot belang. Daarom bieden wij een lijn van koffiemachines aan, geschikt voor elke onderneming. 

Het minibar concept is speciaal voor kleinere ondernemingen tot 15 personen en voor de grotere ondernemingen hebben wij de S-Pro en de Sileo. Alle machines zijn verkrijgbaar als bonenmachine en instantmachine. 

Kopen of huren?

Voor ons maakt dat niet uit. U kunt bij ons de machine aanschaffen of huren. Huren van een koffiemachine kan al vanaf 35,-  per maand. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. 

Heeft u interesse in onze koffiemachines?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij u kijken welke machine voor uw organisatie geschikt is. Het is ook mogelijk om een proefplaatsing aan te vragen. 

Operating.

Naast de gangbare dienstverlening van levering en onderhoud van koffie, frisdrank en warenautomaten, leveren wij ook onze diensten als operator bij projecten.

Dagelijks onderhoud, reinigen, bijvullen en het verhelpen van kleine technische problemen worden door onze getrainde operators op efficiënte wijze uitgevoerd en daarin hebben wij  inmiddels een behoorlijke ervaring opgebouwd.

De gehele dienstverlening rondom de koffievoorziening wordt door ons perfect verzorgd met een hoog niveau van dienstverlening.


Als u over eigen koffiemachines beschikt en u kunt geen personeel vinden of wilt u zelf niet meer de koffiemachine bijhouden? Ook hier in kunnen wij u ondersteunen. Door een vast tarief per koffiemachine weet u precies waar u aan toe bent. Neem contact met ons op en vraag naar ons voordelig tarief. 


Bonen Koffieautomaten

Geniet met één druk op de knop van heerlijke koffievariaties, zoals espresso, koffie en cappuccino. Gebruiksvriendelijke koffieautomaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Deze koffieautomaten bieden juist dat stukje extra voor gebruikers die een goede kop koffie willen serveren. Voor de genieters, de puristen en de mensen die houden van echte koffie.


Instant Koffiemachine

Heb je bijvoorbeeld een grote kantine op de sportclub, in de zorg of op een school, waar in korte tijd veel mensen een kopje koffie willen nuttigen, dan is een instant koffiemachine waarschijnlijk een prima keuze.De bekende gevriesdroogde koffie, zorg in korte tijd voor goede koffie. Gevriesdroogde koffie is hele sterke ingevroren koffie, welke goed gedoseerd water aan toegevoegd wordt, voor heerlijke verse koffie.

Vraag een Offerte aan


Koffie op het werk of locatie
Vending voor bedrijven
Mobiele vending
Koffie en vending.
Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.
Neem contact met mij op voor een gratis plaatsing.