Optimaliseer de werkdag met kwaliteitskoffie en koffiemachine op de werkvloer.


Een kopje koffie in de ochtend kan meer zijn dan alleen een cafeïneshot; het kan een bron van inspiratie, focus en teamverbinding zijn. Bij ons geloven we in het belang van hoogwaardige koffie op de werkvloer om uw team te ondersteunen en te stimuleren.

Een kopje koffie kan wonderen verrichten voor de productiviteit. Met onze zorgvuldig geselecteerde koffiebonen en professionele koffiemachines bieden we uw medewerkers de brandstof die ze nodig hebben om de dag met energie en focus te beginnen.

Koffiepauzes zijn niet alleen een moment om bij te tanken; ze zijn ook gelegenheden voor informele gesprekken, ideeënuitwisseling en teambuilding. Door uw team te voorzien van een inspirerende koffie-ervaring, stimuleert u de teamgeest en bevordert u een positieve werkomgeving.
Of u nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, wij bieden maatwerkoplossingen voor koffie op de werkvloer die aansluiten bij uw behoeften, wij helpen u graag bij het creëren van een koffiebeleving die uw medewerkers zullen waarderen.

Breng uw werkomgeving naar een hoger niveau met kwaliteitskoffie en kwaliteitsmachines op de werkvloer. Ontdek hoe het eenvoudige genot van een goed kopje koffie uw bedrijfscultuur kan verrijken en uw team kan stimuleren. Vraag vandaag nog naar onze koffieoplossingen voor uw bedrijf.


Bonen Koffieautomaten

Geniet met één druk op de knop van heerlijke koffievariaties, zoals espresso, koffie en cappuccino. Gebruiksvriendelijke koffieautomaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Deze koffieautomaten bieden juist dat stukje extra voor gebruikers die een goede kop koffie willen serveren. Voor de genieters, de puristen en de mensen die houden van echte koffie.


Instant Koffiemachine

Heb je bijvoorbeeld een grote kantine op de sportclub, in de zorg of op een school, waar in korte tijd veel mensen een kopje koffie willen nuttigen, dan is een instant koffiemachine waarschijnlijk een prima keuze.De bekende gevriesdroogde koffie, zorg in korte tijd voor goede koffie. Gevriesdroogde koffie is hele sterke ingevroren koffie, welke goed gedoseerd water aan toegevoegd wordt, voor heerlijke verse koffie.

Vraag een Offerte aan


Full vending service 100 – 300 gebruikers
Full vending service 301 – 600 gebruikers
Full vending service 601 - 900 gebruikers
Full vending service meer dan 900 gebruikers
Koffiemachine tot 50 gebruikers
Koffiemachine 51 – 100 gebruikers
Koffiemachine 101 – 150 gebruikers
Koffiemachine 150+ gebruikers