Wat doen wij?

Als expert zijn wij uw nummer één aanspreekpunt voor alle vendingmachines en professionele koffie apparatuur voor op de zaak. Wij bieden u altijd een pasklare aanbieding op basis van eerlijk advies op maat.
Daarnaast verzorgen wij het periodiek onderhoud en levering van koffie en bijproducten. Wij nemen al het werk uit handen.

Koffie op de werkplek

Voor een lekker kopje koffie is de kwaliteit van de koffiebonen belangrijk. Vanuit onze eigen branderij branden en verzenden wij onze eigen blend. Hierbij onderscheiden wij 3 blends, de mildroast, mediumroast en de darkroast. Daarnaast kunt u bij ons kunt u ook terecht voor alle koffie en thee benodigdheden. U plaatst de bestelling eenvoudig via de website. Voor 16:30 besteld is vaak al de volgende dag op uw locatie.

Aanvullen van uw automaat

Een vendingautomaat wordt op afstand in de gaten gehouden, u heeft er geen omkijken naar want aanvullen doen wij. Is een vak bijna leeg dan komen wij hem op tijd weer aanvullen. Ons full service vending concept zorgt er voor dat u geen omkijken naar de automaat heeft.

Mobiele automaten en projectlocaties

Heeft u een tijdelijke locatie, dan hebben wij voor u mobiele vendingmachines beschikbaar. U kunt denken aan events, waar u voor een week een machine nodig heeft, of voor langere tijd op een bouwlocatie. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Vraag een Offerte aan


Koffie op het werk of locatie
Vending voor bedrijven
Mobiele vending
Koffie en vending.
Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.
Neem contact met mij op voor een gratis plaatsing.