Full Vending Service door Slagmolen Vending

Wij onderscheiden ons door vending aan te bieden als een service. Dit houdt in, dat wij onze automaten in veel gevallen gratis plaatsen. Daarnaast controleren en onderhouden wij de automaat. Zo zorgen wij ervoor dat deze op tijd wordt gevuld en technisch up to date is. De voorraad van de machine houden wij live bij dmv telemetrie. 

Het voordeel voor u is dat u er geen omkijken naar heeft en niet hoeft te investeren in een dure machine. Hierdoor loopt uw onderneming geen risico en bied u direct een extra service aan voor uw medewerkers of bezoekers. Wij bieden een groot scala aan verschillende automaten aan, voorzien van contactloos betalen, muntsysteem en minimaal A+ energielabel. 

Ons werkgebied is geheel Nederland, Belgie en Duitsland. 

Hygiëne Automaat

Covid-19 of beter bekend als het nieuwe Coronavirus. In een samenleving waarin wij het contact minimaal willen houden om verspreiding te voorkomen, bied een automaat een geschikte oplossing. Een vending machine die uitermate geschikt is, voor het aanbieden van Corona-beschermingsmateriaal, zoals desinfectiemiddelen, mondkapjes en wegwerphandschoenen. Deze automaat is speciaal ontworpen om weinig ruimte in beslag te nemen. Dat maakt hem ideaal voor kleine organisaties of sportschool.Warme dranken automaat

Voorzien van alle gemakken, zoals een intuïtieve besturing via touchscreen. Deze automaat biedt de gebruiker keuze uit vele soorten dranken zoals bonen koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, chocomel, thee, warm- en koud water. Naar wens kunnen sterkte en smaak via het systeem worden afgesteld. Een warme dranken automaat kan voorzien in 800 bekers uitgifte. De automaat kan worden voorzien van PIN automaat met draadloos betalen. Wist u dat een warme dranken automaat ook soep kan serveren.

Frisdrankautomaat

Een frisdrankautomaat biedt ruimte aan een groot aantal selecties gekoelde dranken. Automaten met een glazen voorkant met een optimale presentatie van de producten. Frisdrankautomaten zijn uitermate geschikt voor het serveren van koele dranken. Denk daarbij niet alleen aan Cola, maar ook water en sportdranken. Makkelijk inzetbaar op verschillende locaties, zoals een sportschool. De automaten zijn leverbaar met of zonder betaalsysteem. Wij plaatsen moderne machines die zijn voorzien van ledverlichting en minimaal een A+ energielabel.Snackautomaten

Net als alle frisdrankautomaten zijn ook onze snackautomaten voorzien van een heldere glazen voorzijde. De flexibele inrichting maakt het mogelijk om een gevarieerd assortiment producten aan te bieden. U kunt dan denken aan snoeprepen, chips, maar ook groente en fruit, of koptelefoons, usb-sticks en andere handige artikelen. Afhankelijk van uw wensen voorzien wij de automaat tot wel 70 verschillende items.

Versautomaten

Versautomaten bieden wij aan in de vorm van trommelautomaten. Een systeem dat werkt met verschillende lagen en waar de ruimtes flexibel in te stellen zijn. Wij zorgen voor een zeer gevarieerd aanbod aan verse producten, voor bijvoorbeeld de kantine, sportschool of een locatie waar bijvoorbeeld keuken mogelijkheden zeer gelimiteerd zijn. Wij verzorgen bijvoorbeeld een complete lunch in een versautomaat. Combinatie-automaat

Heeft u een beperkte ruimte en geen plaats voor 2 automaten, dan is een gecombineerde automaat voor u de oplossing. Ideaal voor kleinere verkoop locaties of organisaties. U kunt alsnog een uiteenlopend aanbod van verschillende dranken en snacks aanbieden, voor uiteenlopende toepassingen. Ook omdat klanten met één keer afrekenen meerdere producten tegelijk kopen.

Buiten automaten

U kent ze vast wel, de frisdrankautomaat, snackautomaten of combinatie-automaten op stations en winkelcentra. Maar ook kom je deze steeds vaker tegen op onbemande tankstations. Door een toegankelijke locatie zijn deze altijd bereikbaar, op elk moment van de dag.


Vraag een Offerte aan


Full vending service 100 – 300 gebruikers
Full vending service 301 – 600 gebruikers
Full vending service 601 - 900 gebruikers
Full vending service meer dan 900 gebruikers
Koffiemachine tot 50 gebruikers
Koffiemachine 51 – 100 gebruikers
Koffiemachine 101 – 150 gebruikers
Koffiemachine 150+ gebruikers